Personvern


KUNDESENTER / KJØPSBETINGELSER


PERSONVERNERKLÆRING 

Personvernerklæring for nettsiden Norwegian Made Shop, drevet av Norwegian Made AS, org. nr: 918327746. 

BEHANDLINGSANSVARLIG 

Geir Olav Vinsnes er på vegne av Norwegian Made Shop, drevet av Norwegian Made AS, ansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. 

PERSONOPPLYSNINGER SOM LAGRES 

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse samt passord for Min side. Vi formidler personopplysninger kun til Selger for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg slik at våre produsenter kan levere varene du bestiller til rett sted, samt gi beskjed om levering og endringer som er relevant for kjøpet ditt. Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen.  

GRUNNLAGET FOR BEHANDLINGEN 

Grunnlaget for denne behandlingen er Personvernforordningens Kap. 6 a, b. https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2018-06-15-38/gdpr/ARTIKKEL_6. Der du har samtykket, vil opplysningene også bli benyttet til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. 

INNHENTING OG LAGRING AV PERSONOPPLYSNINGER 

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg som besøker siden best mulig kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2003-07-04-83?q=lov%20om%20elektronisk%20kommunikasjon 

UTLEVERING AV OPPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER 

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.  

SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER 

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år. Du kan ta kontakt med oss dersom du ønsker å få slettet dine personopplysninger. 

RETTIGHETER FOR DEN REGISTRERTE 

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til Personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene. 

PERSONVERNOMBUD 

Vårt personvernombud, Geir Olav Vinsnes, påser at Personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt. 

INFORMASJONSSIKKERHET 

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger. 


KONTAKTINFORMASJON 

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser: 

Mail: post@norwegianmade.com 

Post: 
Norwegian Made AS 
Varpedelet 34, 
3728 Skien 

OM NORWEGIAN MADE

For samarbeid og andre henvendelser, kontakt oss gjerne.

For kontaktinformasjon til våre produsenter, se PRODUSENTER.

PERSONVERN

Slider
Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle